Tapahtumat

 

13.5 Äitienpäivälounas

Kattaukset klo 12:00 ja klo 15:00

Pöytävaraukset numerosta 0406484040

25.5 E.T Sextet ja Historic Race jatkot

Liput

5€

Bändissä mukana: Veli-Matti ”Bona” Koivunen, Ossi Rintala, Jorma Salmela, Pekka Salmela, Matti Salmela, Raimo Järvenpää, Erkki Vartiola, Tima Övermark ja Leila Aho

 

 

 

 

 

2.6 Duo Toni&Henri

Liput 7€

 

 

 

 

 

30.6 Markkinalounas ja Blue Stones

Pohjalaisen kovettua, juurevaa ja monipuolisen menevää rytmimusiikkia esittävä Blue Stone on kasvanut aikaihmisen ikään kansainvälistäkin huomiota ja menestystä keränneeksi kvartetiksi. Viime vuonna julkaistun kolmannen albumin Blues to my soul kappaleita on soinut paitsi Suomessa myös mm. jenkeissä ja briteissä radioaalloilla. Levyn avausraita Get yourself a haircut menestyi vastikään brittiläisen SevernFM radiokanavan ”Song of the year 2017” kuuntelijoiden äänestyksessä kolmanneksi!

Blue Stone on vieraillut vuosien varrella mm. Pori Jazzeilla kolmesti sekä Ylläs Jazz Blues festivaaleilla ennätyksellisesti kymmenenä perättäisenä vuonna. Nyt bändi saapuu ensi kertaa kiipparisti-laulajan ja entisen musiikkilukiolaisen Jukka Oravaisen lukiomaisemiin Perhojoen varrella sekä viihdyttämään että viihtymään. ”Mukava päästä tuttuihin maisemiin soittamaan, tulee ihan nostalginen olo. Ensimmäinen virallinen keikkani taisi olla reilut parikymmentä vuotta sitten nimenomaan Vetelissä Aittaniemen leirikeskuksessa”, muistelee Oravainen.

Meno ei Blue Stone keikoilta lopu; rehellinen rytmimusiikki, sekoitus omaa tuotantoa ja tunnettuja klassikoita, pistää varpaat väpättämään niin nuorilla kuin vanhoilla!

Liput 10€

4.7 Raivaaja Rock Harjuntorilla

Jani Klemola, Toni ja Henry sekä Steve ’n’ Seagulls

 

 

 

13.10 Kilpi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onko sinulla toivomuksia tapahtumista, esiintyjistä tai muista aktiviteeteista? Vinkkaa meille ideasi osoitteeseen info@kampeli.fi tai tule paikan päälle jakamaan ideasi!