Varaa huone numerosta 040 648 4040

Varaa huone numerosta 040 648 4040

Majoitusmahdollisuudet

Hotellissa on pääosin 1 – 3 hengen huoneita omilla kylpyhuoneilla. Meiltä löytyy myös yksi 4 hengen huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja sauna. Nyt saatavilla on myös saunallinen yksiö parivuoteella.

Kolmannessa kerroksessa on retkeilymajoitustilat, joissa on 2 – 8 hengen huoneita. Retkeilymajoitushuoneissa ei ole omaa vessaa, vaan suihkut ja vessat sijaitsevat käytävällä ja ovat kaikkien retkeilymajoittujien yhteisessä käytössä.

Majoituksen varaaminen

Huoneen hintaan kuuluu aamupala, iltaisin saunaosaston käyttö, pysäköinti ja talvisin sähkölämmitystolpan käyttö. Hotellin pihassa on myös sähköauton latauspiste.

Huoneiden varaus tapahtuu puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Vapaita huoneita voitte tiedustella joko numerosta 040 648 4040 tai sähköpostilla osoitteesta info(a)kampeli.fi. Hotellin aukioloaikojen ulkopuolella tavoitat meidät päivystysnumerostamme 040 668 1539.

Tarjoukset ryhmille >


Standard huone

1-3 hengen siisti hotellihuone. Huoneissa 80cm tai 90cm leveät erilliset vuoteet, tv, suihku, wc, työpöytä, tuoli, vaatekaappi. Huoneen koko on 20m².


Saunallinen huone

1-3 hengen siisti hotellihuone. Huoneissa 80cm tai 90cm leveät erilliset vuoteet, tv, suihku, sauna, wc, työpöytä, tuoli, vaatekaappi. Huoneen koko 25m².


Asuntohuoneisto

4 hengen huoneisto kahdella makuuhuoneella, olohuoneella ja keittiöllä. Huoneissa 80cm leveät erilliset vuoteet, mahdollisuus myös lisävuoteille. Huoneiston varustukseen kuuluu tv, ruokailupöytä, työpöytä, tuoli, vaatekomero, suihku, wc, sauna, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, astiasto viidelle ja sohva.

Minimi varausaika on kaksi yötä.


Hinnasto

Kysy päivän hinta numerosta 040 648 4040 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kampeli.fi

Pidempiaikaisesta majoituksesta voit pyytää tarjouksen info@kampeli.fi 

fiFI
en_GBEN fiFI